LET'S MEET & SPEAK

LET'S MEET & SPEAK

OKULUMUZUN KURUCULUĞUNU YAPTIĞI eTWINNING PROJEMİZ "LET'S MEET & SPEAK" MAYIS AYI SONUNDA SONA ERDİ

10.05.2022 325

Okulumuz İngilizce Öğretmeni İlknur Apa tarafından yürütülen, öğrencilerimizin başta İngilizce konuşma becerisini geliştirmek üzere planlanan projemiz 1 Türk, 2 Romanyalı ve 2 İtalyan okulla birlikte gerçekleştirildi. Her hafta Zoom programı kullanarak online toplantılar gerçekleştiren öğrencilerimizin projenin danışman öğretmenleri eşliğinde gruplara ayrılarak farklı konularda sohbet ettiler. Proje aynı zamanda öğrencilerimizin teknolojiyi verimli kullanma ve web2 araçlarını öğrenme; İngilizce okuma, dinleme, yazma becerilerini geliştirme; farklı ülke ve kültürlerle etkileşim halinde olma- sosyalleşmelerini sağlama anlamında da öğrencilerimize yetkinlikler kazandırmıştır.

Kendilerini, ülkemizi, yemeklerimizi, kültürümüzü tanıtma fırsatı yakalayan öğrencilerimiz aynı şekilde ortaklarımızın ülkelerini, kültürlerini tanımış, ortak aktivitelerle İngilizcelerini geliştirmiş ve uluslararası düzeyde bir projenin parçası olmuşlardır.

Projenin ortak ürünü olan yemek tarifleri elektronik kitabında, her öğrenci kendi ülkesine ait bir yemek tarifi paylaşmış ve isteyenler farklı bir ülkenin tarifini deneyerek yorumlarını ve fotoğraflarını bu kitaba eklemiştri. Elektronik kitabımıza bu linkten ulaşabilirsiniz: 

Proje final ürünü olarak ortak okullar birlikte bir hikaye yazmıştır. Hikayenin her bölümü farklı bir okul tarafından yazılmış, her okul hikayenin kahramanlarını kendi şehirlerindeki yerleri gezerken anlatarak şehirlerini de tanıtmış olmuşlardır. 

Proje ortağımız Ali Karasu Lisesi İngilizce Öğretmeni Fatma Şerif Ütücü hocamızın ziyareti bizi çok mutlu etmiştir.

06-06-2022

06-06-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

06-06-202206-06-202206-06-2022

İLETİŞİM

Adres:
Odunluk Mahallesi Erdoğan Binyücel Cd. No.33 Nilüfer/BURSA Açıklama Acemler metro istasyonundan B.20 veya B.20A Otobüsleri ile Timurtaşpaşa Durağından 6F.1 veya 2E Otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.


Telefon
(224) 451 9344


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın