COAST

COAST

9-E Sınıfından 5 öğrencimizle İngilizce Öğretmeni İlknur Apa koordinatörlüğünde Türkiye'den 5, Litvanya'dan 2 ve Romanya'dan bir ortak okulla yürüttüğümüz kıyı kültürünü tanımak ve tanıtmak üzere yürüttüğümüz projemizde öğrencilerimiz uluslararası çalışmalar gerçekleştirdi. 

05.07.2021 314

Güzelyalı, Mudanya ve Trilye'ye düzenlediğimiz gezide bol bol fotoğraf çekip esnafla ve yerel halkla sohbetler edip şehrimizi yakından tanıma fırsatı yakaladılar. 

Çektiğimiz fotoğraflar ve edindiğimiz bilgilerle, ortak okullarla birlikte uluslararası İngilizce bir e-dergi yaptık (dergimize ulaşmak için tıklayınız) ve dijital bir takvim hazırladık. (Takvimimize ve bloğumuza ulaşmak için tıklayınız).

Kıyı kültürünü tanımak ve tanıtmak üzere yürüttüğümüz projemizde öğrencilerimiz tüm aktiviteleri İngilizce yürüterek hem İngilizce bilgilerini geliştirme imkanı buldular hem de denize kıyısı olan şehirlerde yaşam, kültür, doğa, yemekler yani hayat nasıl şekilleniyor araştırma ve sunma şansı yakaladılar.

Final ürünü olarak da tüm öğrencilerin katkısıyla kıyıda yaşamla ilgili İngilizce bir şiir yazdık, şiirle ilgili resimler çizdik ve öğrencilerimizden Mustafa Yiğit'in büyük desteği ile şiirden ilham alarak bir beste yapıldı. Şiirimiz öğrencimiz Aycan Yılmaz tarafından seslendirildi  ve bir videoda birliştirildi. (Video için tıklayınız) Proje sayesinde uluslararası kültürel bir etkileşim ve tüm bu çalışmaların web2 araçları ile teknoloji ile buluşup sunulmasını sağladık. 

 

05-07-2021

05-07-2021


 

 

 05-07-202105-07-2021

 

İLETİŞİM

Adres:
Odunluk Mahallesi Erdoğan Binyücel Cd. No.33 Nilüfer/BURSA Açıklama Acemler metro istasyonundan B.20 veya B.20A Otobüsleri ile Timurtaşpaşa Durağından 6F.1 veya 2E Otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.


Telefon
(224) 451 9344


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın