"Yönetici Hareketlilik Programı"na Yönelik Okulumuzda Farklı Bölgelerden 10 Proje Okulu Yöneticisini Ağırladık.

03.01.2023 111

Orta Öğretim Genel Müdürlüğünün "Okul Ortaklığı Programı" kapsamında yürütülen "Yönetici Hareketlilik Programı"na yönelik okulumuzda farklı bölgelerden 10 proje okulu yöneticisini ağırladık.  Farklı fikir alışverişleriyle eğitim-öğretimin geliştirilmesine yönelik ortak paydaların görüşüldüğü etkinlikte Bursa'mızın tarihî ve kültürel zenginlikleri çalışmalarımıza motivasyon kaynağı olurken huzurlu biten günlerin yorgunluğu amacına ulaşmış bir sorumluluğun tebessümünü bıraktı yüzümüzde. Farklı görüşlerden çıkan ortak fikirlerin enerjisi her daim daha etkili ve kalıcı olur, görüşü ve yeni bir çalışmada bir arada olma dileğiyle misafirlerimiz uğurladık.