"Üstün Başarılı Kurum" Ödülü Aldık

13.06.2022 729

Okulumuz "Üstün Başarılı Kurum" ödülü aldı. Bu ödülü almamızda emeği geçen okulumuz Sim Ekibi öğretmenlerimize ve sürece katkı sunan öğretmen ve öğrencilerimize ve diğer tüm paydaşlarımıza gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız. Biz hep birlikte başarıyoruz ve başaracağız.

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi koordinasyonunda yürütülen Sürekli İyileştirme Modeli Projesi uygulayan kurumlar, "Başarılı Kurum "ve "Üstün Başarılı Kurum" kategorilerinde ödüle layık görüldüler.

Nilüfer Borsa İstanbul Fen Lisesi "Üstün Başarılı Kurum" kategorisinde ödüle layık görüldü.