Tarihten Gelen Kültür ETWINNING Projemiz

05.05.2022 377

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni H.Bahar Gençelli'nin rehberliğinde  '' Tarihten Gelen Kültür'' isimli eTwinning proje çalışmasında yer almaktadırlar. Bu projede, öğrencilerin, ülkemizde ve farklı ülkelerde tarihi ve kültürü ile öne çıkan şehirleri keşfetmeleri, temel Web 2.0 araçlarının öğrenilerek kullanımı, öğrenci ve velilerin eTwinning projelerine olumlu bakış açısı geliştirmeleri beklenmektedir. Projede Türkiye'den toplam 9 öğretmen, Romanya'dan 2 öğretmen, Portekiz'den 1 öğretmen ve 132 öğrenci görev almaktadır.