Portekiz'den Okulumuza Ziyaret

21.07.2023 122

Fark et, fark edil, fark oluştur vizyonu ışığında evrensel değerler ile milli değerleri benimseyen, farklılıkları zenginlik kabul eden, yaratıcı ve pozitif düşünen, sosyal yönü ve duyarlığı yüksek, özgür düşünebilen, geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek visyonuyla donanımlı, iletişime açık bireyleri topluma kazandırmayı öncelikli hedef olarak benimseyen Nilüfer Borsa İstanbul Fen Lisesi, sözleri eyleme geçirmeye devam ediyor. Erasmus + Okul Eğitimi Akreditasyon kapsamında Bursa Arge birimi proje öğretmenleri Yasemin Eser ve Hüseyin Şahin eşliğinde eğitim görevlisi Portekiz Expolab Bilim Merkezinden Dr. Susanna CABRAL okulumuz 9 ve 10. sınıf öğrencilerine “Exploring The Climate Change” etkinliğini gerçekleştirdi. Güler yüzüyle etkinliğini gerçekleştiren misafirimizi ilgiyle izleyen öğrencilerimizi gözlemlerken bizler de bu güzel ortamın tanığı olmaktan mutluluk duyduk.