OÖGM'nün

OÖGM'nün "Yurdumun Değerleri" Projesi Kapsamında Okulumuzda Evde Eğitim Gören 12.sınıf Öğrencisi Melis Ayhan'ı Pansiyonumuzda Ağırladık.

.

03.01.2023 293

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü "Yurdumun Değerleri" projesi" kapsamında yürüttüğü çalışmaları yaptığımız samimi çalışmalarımızla desteklemeye devam ediyoruz. NİF ailesi olarak hiçbir değerimizi görmezden gelemeyeceğimizi zaten biliyor, her bir öğrencimizin bizim için zaten başlı başına bir değer olduğunu yürekten hissediyoruz. Her şey çok güzel giderken bir anda karşımıza çıkan bir tümsek bizi yolumuzdan alıkoymaya yönelik hayatın oluşturduğu bir tuzak gibidir. İşte bu durumlarda gerçek ve güçlü irade ortaya çıkar. Bu güçlü iradelerimizden,ailemizin güzel fertlerinden, biri evde eğitim gören 12. sınıf öğrencilerimizden Melis Ayhan. Melis'imizi  okul pansiyonumuzda ağırladık, onunla özlem giderdik. Melis, arkadaşlarına ve  öğretmenlerine okulda görülen eğitimin güzelliklerinin farkındalığını  tüm benlikleriyle yaşamaları gerektiğini anlattı. Sizin güçlü duruşunuz ve samimi gülüşleriniz bizlerin geleceğe olan inancımızı güçlendiriyor. İyi ki varsın Melis, iyi ki varsınız çocuklar.

İLETİŞİM

Adres:
Odunluk Mahallesi Erdoğan Binyücel Cd. No.33 Nilüfer/BURSA Açıklama Acemler metro istasyonundan B.20 veya B.20A Otobüsleri ile Timurtaşpaşa Durağından 6F.1 veya 2E Otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.


Telefon
(224) 451 9344


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın