Okulumuz Kız-Erkek Pansiyonunda

Okulumuz Kız-Erkek Pansiyonunda "Türkçeyi Yaşatanlar" Konulu Genel Kültür Yarışması Yaptık

08.12.2023 103

MEB Orta Öğretim Genel Müdürlüğü’nün pansiyonlu okullarda öğrencilerin sosyal gelişimlerini destelemek, onların sosyal faaliyetlerde bulunarak değer sahibi bireyler olmasına katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü “Pansiyon Eylem Planı” dahilinde 28 Kasım 20023 Perşembe akşamı okulumuz kız-erkek yurdunda "Türkçeyi Yaşatanlar" konulu genel kültür yarışması yapıldı. Kıran kırana geçen yarışmada  NİF’li Kız Yurdunu temsil eden öğrencilerimiz kazanan taraf oldu. Eğlenceli,  öğrenmeli ve keyifli sunumları için Kız Yurdu Başkanımız Şeyma Ravza Atilla'ya ve Erkek Yurdu Başkanımız Bayram Güncan' a; olumlu tezahürat için 9. Ve 10. Sınıf yurt öğrencilerimize,  doğru rehberlik ve yaklaşımları için belletmen öğretmenlerimiz Emel Buran Uçar'a, Müge Maltar'a, Adnan Silcan'a, Ramazan Talan 'a; konsepti bize hazırlayan okul edebiyat öğretmenimiz M. İkbal Suman'a teşekkür ederiz.