Okul Pansiyonumuzda Yurdumun Değerleri Etkinliği

06.11.2022 332

İlk ve ortaöğretimde pansiyonlu okulların pansiyonda kalan öğrenciler üniversite kazandıklarında zor koşullara uyum sağlama konusunda 1-0 galip başlarlar. Çünkü arkadaşlığın, dayanışmanın, özverinin, paylaşmanın, zorluklara göğüs germenin mekânı olan yurt ortamında bunların eğitimini yaşayarak öğrenmiş ve bunları yüreklerine sindirmişlerdir. Borsa İstanbul Fen Lisesi olarak biz pansiyonlu öğrencilerimizi ailemizin birer ferdi olarak görüp hayatlarına dokunmaya özellikle özen göstermeye çalışmaktayız.
Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Pansiyonlu okullarda yürütülen "Yurdumun Değerleri Projesi" kapsamında öğrencilere sorumluluk bilinci kazandırmayı hedeflemiştir. Pansiyondan sorumlu Okul Müdür Yardımcımız Şükrüye AKAN ve görevli öğretmenlerimiz Yeşim ÖZÇELİK, Sinan ÖZÇELİK ve Mutlu AYNAŞ rehberliğinde öğrencilerimize takımla iş birliğini sağlama adına etkinlikler düzenledi. Kız ve erkek takımları arasında düzenlenen oyunlar sonucunda iş birliğini daha iyi gerçekleştiren iki kız takımımız birinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eden Okul Müdürümüz Mustafa ERSOY öğrencilerimize başarı belgelerini sundu. Etkinlik resimleri -->06-11-202206-11-202206-11-2022

06-11-202206-11-2022