Öğrencilerimizle Orhangazi İlçemizde Fabrika Ziyaretinde Bulunduk

03.01.2023 116

Nilüfer Borsa İstanbul Fen Lisesi'nin Teknofest çalışmalarına katılan öğrencilerimizle Türkiye 'nin ilk seri yat üreticisi olan, denizcilik ve otomotiv sektöründe hizmet veren Bursa Orhangazi ilçesinde bulunan' 'Sirena Marine' 'yat fabrikasını ziyaret ettik. Fabrika yöneticilerinin rehberliğinde kalıp, üretim, malzeme alanlarını gezdik ve kendilerinden kıymetli bilgiler öğrendik. Öğrencilerimizin mesleki seçimlerinde ve bu anlamda gelecek planlamaları yapmalarında etkili bir gezi oldu. Bizi karşılayan, misafir eden Sirena Marine 'in değerli ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.