Öğrencilerimiz ile Çekya Pilsen'deki Projedeki Okullardaydık

Öğrencilerimiz ile Çekya Pilsen'deki Projedeki Okullardaydık

.

22.07.2023 381

Erasmus + Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Konsorsiyumu anlaşması gereği okulumuzdan 9 öğrenci Çekya Pilsen kentindeki VOS ( Tertiary Colleage and Secondary School of Electrical Engeneering), SOU (SOU Electronicke) ve GYMNAZIUM okullarında derslere, deneylere ve etkinliklere katılarak farklı okul türlerindeki eğitim sistemini gözlemleme ve deneyimleme şansı elde ettiler. Bu imkan için TR Ulusal Ajans a, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Çek Cumhuriyeti İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve bizleri ağırlayan okullarımıza ve daima bizimle iletişimde olan farklı birimlerden danışman ve/veya mentör öğretmen ve öğrencilere çooook teşekkür ederiz. Mutlu yüzlerle dönen öğrencilerimizden aldığımız dönütler çerçevesinde bu tür etkinliklerimiz her sene devam edecektir.

Etkinlik resimlerini buradaki kısa videomuzdan görebilirsiniz.

.
.
#ulusalajans #okulegitimibursa #bursailmem #bursaarge #ortaöğretimgenelmüdürlüğü #eğitimdeiyiörnekler @bursailmemarge @mmersoy

İLETİŞİM

Adres:
Odunluk Mahallesi Erdoğan Binyücel Cd. No.33 Nilüfer/BURSA Açıklama Acemler metro istasyonundan B.20 veya B.20A Otobüsleri ile Timurtaşpaşa Durağından 6F.1 veya 2E Otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.


Telefon
(224) 451 9344


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın