NİLÜFER BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ 1.DÖNEM SINAV TAKVİMİ

17.10.2023 313

17-10-2023

meb_iys_dosyalar/16/14/974049/dosyalar/2023_10/17122847_1.DONEM-SINAV-PROGRAMI.docx

1) Her sınavın süresi  40 dakikadır.

2) Öğrencilerin sınava girecekleri yerler sınavdan önce bildirilecek sınav yerleri değiştirilmeyecektir.

3) Sınav esnasında üzerinde cep telefonu tespit edilen öğrenciler kopya çekmiş sayılacak ve disiplin yönetmeliğinin  ilgili maddesine göre işlem yapılacaktır.

4) Sınavlara mazeretsiz katılmayan öğrenciler için e-okula not olarak ‘G’  (Girmedi) girilecektir. Mazereti olanlar mazeretlerini en geç 5 gün içerisinde belgelendirmek suretiyle mazeret sınavlarına katılabileceklerdir.

5) Raporlu ve izinli öğrenciler hiçbir şekilde sınava alınmazlar.Ders öğretmeni tarafından belirlenen tarihte sınava girerler.

6) Seçmeli Temel Dini bilgiler, Sağlık ve Trafik Bilgisi ve Türk Sosyal Hayatında Aile sınavları ders öğretmenlerinin belirlediği tarihte yapılacaktır.

Okul Müdürü Mustafa ERSOY