NİF'TE ZAMAN

Bir okul düşünün Uludağ’ın eteklerinde her mevsimiyle size tüm güzelliğini sunar. Her geçen sene üstüne katarak büyüyen, gelişen Türkiye’nin her bölgesinden gelen öğrencilerine kucak açan sıcacık bir ortamın “İyi ki buraya gelmişim” nidasıyla ruh bulduğu bir okul…Sazıyla, sözüyle, aktivitesiyle, donanımı, hayata bakışıyla, akademik duruşu ve genç oluşuyla fark kapatıp fark açan Bursa’nın güzide değeri NİF, yeni yolcularını almaya hazır. (Şiir bizden, yorumlayanlar Elif DEMİRKAZIK, Yunus Yavuz BİRİNCİ)

21.06.2023 2642