NİF, EBA LİSELİLER ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA DA VAR

19.05.2020 131

Millli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün EBA TV' de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Özel Programı'nda gerçekleştirilen Liseliler Arası Bilgi Yarışması'na okulumuz öğrencileri de ilgi ile katılım sağladı.Türkiye genelinde katılan öğrencilerden 89' u tüm sorulara doğru cevap verdi.Okulumuz 9.sınıf öğrencilerinden İrem MUTLU ile 10.sınıflardan Aslı TÜRK de yarışmada sorulan 15 soruya da doğru cevap vererek 89 kişi arasına girmeyi başardılar.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.NİF her yerde.