İl AR-GE'den  Öğrencilerimize Erasmus + Okul Eğitimi Konsorsiyumu Kısa Dönem Öğrenci Hareketliliği Bilgilendirme Semineri

İl AR-GE'den Öğrencilerimize Erasmus + Okul Eğitimi Konsorsiyumu Kısa Dönem Öğrenci Hareketliliği Bilgilendirme Semineri

.

22.07.2023 235

Erasmus + Okul Eğitimi Konsorsiyumu Kısa Dönem öğrenci hareketliliği 12-23 Haziran 2023 Çekya Pilsen için il milli eğitim müdürlüğü AR-GE Biriminden Hüseyin Şahin ve Yasemin Eser hareketliliğe katılacak olan öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.