Geleneksel 12. Sınıflar Sweat Giyme ve Hedef Ağacı Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

.

03.01.2023 206

9. sınıfta 12. sınıfların taktığı rozetle yeni bir okula, Bursa'nın, Türkiye'nin en gözde okullarından birine gelmenin heyecanını yaşarken 12. sınıf öğrencisi olarak  mezuniyete yakın etkinliklerimizden birini "Sweat Giyme"(TDK'de henüz nasıl yazıldığına dair bilgi yok ) töreninin heyecanını iliklerimize kadar yaşadık. Ürkek bakışlarımızın yerini kararlılık ve azim, yabancılığın yerini ev sahibi olma duygusu sardı. Her anını tüm güzelliğiyle yaşadığımız NİF'li olma söylemini, icraata geçirmenin huzuruyla umutluyuz, gururluyuz. Bize kattıklarıyla hakkını ödeyemeyeceğimiz öğretmenlerimizle (onların tabiriyle başarılı ve iyi insan olmamız kâfi) son viraja giriyoruz. İyi ki varsınız, biz ailemizin mayası, sizlerin hamuruyla ülkemizin geleceği adına iyi adamlar olmak için  sizlere verdiğimiz sözü yerine getirmekte kararlıyız.  Keyifliyiz çünkü NİF'liyiz.