Çekya'dan Okulumuza Ziyaret

Çekya'dan Okulumuza Ziyaret

.

21.07.2023 171

NİF'TE BİR GÜNÜ DAHA BÖYLE TAMAMLADIK. Ufku, anlayışı geniş, yaşama geniş çerçeveden ve bilimsel bir açıdan bakabilmeyi başarabilen üstelik insanî değerlerini de sergileyen bir gençlik yetiştirmekse hedef, bu harmanın tam da odağındadır NİF!
Farklı coğrafyalarda olup farklı dillerde konuşsak da içten bir gülüşün dili aynıdır. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Erasmus+ Programı çerçevesinde yürütülen Akreditasyon çalışmalarında Çekya’dan akademisyen konuklarımız vardı, Pilsen Bölgesi Eğitim Sorumluları Pilsen Bölge Vali Yardımcısı, Bölge Eğitim Müdürü, Techmania Bilim Merkezi Genel Müdürü, okul müdürleri ve Bilim Merkezi temsilcilerinden oluşan heyeti okulumuzda ağırladık. Okulumuzu tanıttık, kendimizi anlattık onlara, onlar da kendilerini ifade ettiler ve bizleri davet ettiler ülkelerine.
Okulumuzu misafirlerimize anlatan karşılama ekibi öğrencilerimize Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki AR-GE çalışanlarına, Çekya’dan Bursa’mıza gelip okulumuzu ziyaret eden akademik personele ve emeği geçen tüm NİF’lilere teşekkür ederiz. NİF’te bir günü daha böyle tamamladık.

İLETİŞİM

Adres:
Odunluk Mahallesi Erdoğan Binyücel Cd. No.33 Nilüfer/BURSA Açıklama Acemler metro istasyonundan B.20 veya B.20A Otobüsleri ile Timurtaşpaşa Durağından 6F.1 veya 2E Otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.


Telefon
(224) 451 9344


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın