1. Dönem Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik

08.12.2023 57

1.sınavlar tamamlandı, notlar girildi, bilimsel, kültürel proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kurum içinde yaptığımız bu çalışmaları ve öğrencilerimizin durumlarını diğer paydaşımız olan velilerimizle de paylaşmak, değerlendirme yapmak adına 1. dönem veli toplantımızı yaptık. Velilerimize toplantı öncesi ilk yardım semineri verildi ardından çocukların durumu görüşülmek üzere planlanan sınıflarda toplantımız gerçekleştirildi. Veli görüşme saati dâhilinde bireysel olarak öğrencilerimizin durumlarını görüşmek üzere kapımız her zaman kıymetli velilerimize açıktır.