Okulumuz Siberay Kulübü, İl Emniyet Siber Suçlarla Mücadele Birimi ile birlikte Siber Güvenlik Günü düzenledi .

19.01.2023 149

Teknolojik gelişmeleri yaşamımızı kolaylaştıran en büyük nimetlerin başında sayarız. "Akıllı" olarak nitelendirdiğimiz ve amaçlara ulaşmada bir araç olarak kullandığımız onlarca yeni ve geliştirilmeye açık ürünler; TEKNOFEST ve robotik gibi çalışmalarla okulumuzun da içinde bulunduğu platformlarda sergilenip ilgi görmeye devam etmektedir. Ancak bu alet ve araçlar, amaçları dışında kullanıldığında akla zarar nice yıkıcı sonuçlara da sebebiyet verebiliyor. Sibaray Kulübümüzün girişimleri neticesinde Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Birimi okulumuzda öğrencilerimize yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Kulüp öğretmenimiz İbrahim Küçükhalıcı'ya ve faydalı bilgilendirmelerinden dolayı İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.