ÇITAYI YÜKSELTMEYE DEVAM

12. sınıflarımız, geçen sene YKS’de sağlanan yüksek başarı çıtasını daha da yukarı taşımak için çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdürmeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olarak Bursa genelinde yaptığı TYT deneme sınavına katılan öğrencilerimizden 43’ü ilçe, 27’si il genelinde ilk 100 içerisinde yer almıştır. Öğrencilerimizi kutluyor, her geçen sene artan başarı grafiğimizi bu yıl da gurur tablosuyla yükselteceğimize yürekten inanıyoruz.

13.12.2023 361